Logo-NoDescriptor-Normal

08 505 424 58

Tjänster / Grafisk Design

Ett starkt identitet redan från början

Först och främst behöver ett nystartat företag en unik och tilltalande logotyp som kommer att skilja er från konkurrenter.Utöver loggan krävs även en fin företagsidentitet, det vill säga färgpalett, typsnitt och grafiska element som kommer att användas i allt marknadsföringsmaterial. En grafisk profil, om du har den, förenklar det fortsatta arbetet med design av trycksaker, förpackningar, uniformer, outlets, souvenirer osv. och sätter scenen för tillväxt och uppskalning.
Vill ni uppfattas av era kunder och partners som ett seriöst och trovärdigt företag?

Vad vi kan göra för er:

Logotyp

Analys av företagets affärsmål, 1-3 varianter av loggan samt anpassning av den utvalda varianten för användning på olika medier. Varje fil tillhandahålls på en transparent och färgad bakgrund och exporteras i flera olika format. Oavsett var du kommer att använda logotypen – på en webbplats, visitkort eller i sociala nätverk – har du en fil i lämpligt format till hands.

Grafisk profil

Logotyp, färgpalett, typsnitt, grafiska element och mallar som ni kan använda genom allt marknadsföringsmaterial. Layouter för tryck och webb samt en komplett grafisk manual. Med hjälp av design gör ni det enklare för era kunder att känna igen ert varumärke bland andra, vilket ökar försäljningen.

Registrering av varumärke

Via varumärkesdatabaserna undersöker vi om namnet som du valt för ditt varumärke redan finns registrerat. När designen är klar, gör vi en ansökan om registrering av ert varumärke hos PRV för att ingen annan får använda varumärket på liknande varor och tjänster.

Tilltalande design hjälper att vinna i konkurrens med andra företag och att utvecklas på marknaden.

Anmäl dig här, och du får snabbt vår checklista:

vad ska inkluderas i ett företags identitet så att det fungerar för just ditt företag?

Grafisk Design

Senaste projekt i design

Green Philosopher

Grafisk profil, marknadsföringsmaterial och flersidig webbsida för en kreativ Art Space i Stockholm

Green Philosopher

Grafisk profil, marknadsföringsmaterial och flersidig hemsida för en kreativ Art Space in Stockholm

Koncept Kliniken

Logga och grafisk profil för en tandvårdsklinik i Stockholm. Detta projekt belönades i kategorin best logo design av den amerikanska byrån Design Rush.

Koncept Kliniken

Logga och grafisk profil för en tandvårdsklinik i Stockholm. Detta projekt belönades i kategorin best logo design av den amerikanska byrån Design Rush.

WINQ

Logotyp och färgpalett för Wallenberg Initiative on Networks and Quantum information

WINQ

Logotyp och färgpalett för Wallenberg Initiative on Networks and Quantum information

KosmeTICK studio

Logga, grafisk profil samt webb- och tryckfärdiga layouter för en kosmetikstudio i Berlin

KosmeTICK studio

Logga, grafisk profil samt webb- och tryckfärdiga layouter för en kosmetikstudio i Berlin

5 viktiga uppdrag som en bra design kan lösa

Det är tydligt att ett nystartat företag behöver ett tilltalande företagsidentitet lika mycket som ett välkänt företag. Men varför?

1. Först och främst hjälper det att skapa ett bra första intryck av ditt företag och ge dina köpare, affärspartners eller investerare en ”jag älskar det här”-känsla. Syftet med en bra design är att förmedla exakt de värderingarna som delas av din målgrupp. Detta ökar värdet på dina produkter/tjänster så att du kan ta mer betalt.

2. Designen skiljer olika företag från varandra och betonar dess unika individualitet. Företagsidentitet är ditt grafiska jag, det skapar känslan av att du är ”i en nisch” och arbetar i nivå med större konkurrenter (även om du kanske precis har börjat). Eller omvänt, genom design kan man skapa ett intryck av att en produkt eller tjänst är tillgänglig för alla plånböcker.

3. Med hjälp av en skräddarsydd design kan du skydda företagets rättigheter till sitt eget namn eller produkter. Ett registrerat varumärke hjälper till att undvika legala förfalskningar på marknaden.

4. Design är ett starkt kommunikationsmedel. Den kan förtydliga för kunder eller köpare, precis vad man säljer och varför din vara eller tjänst heter som den heter.

5. Design betonar företagets status: vackra presentationer, souvenirer, företagssymboler kommer att göra ditt företag mer trovärdigt i ögonen på affärspartners och potentiella anställda.

Våra andra tjänster

Fyll i formuläret nedan för en snabb offert

Fyll i nedan för att vi ska ringa dig tillbaka